Igår skickade Annika Frykberg (Nellie och Figos matte) en länk till oss. Tänkte därför börja med att bjuda på en film som Sandra Frykberg (lillmatte i familjen, som har bloggen: http://supersyrran.blogg.se/) har gjort! Denna film handlar om Nellie ”Amazing Selma’s Cherry Pie”:

Hmm tror kanske att familjen Frykberg gillar sin nya familjemedlem?! smiley Till saken hör att Sandra har börjat plugga uppe i Piteå. Ni som har varit med ett tag och läst bloggen vet ju om att jag själv skulle börja plugga där för 3 år sen (när Maya var liten). Jag flyttade upp, var med på n0llningen och flyttade hem. Jag klarade inte av att vara ifrån mina tjejer (och speciellt min Maya). Du är stark Sandra som klarar av att plugga där!

Idag kom det också ett mail med bilder ifrån Cookie (”Amazing Selma’s Princess Cookie”) och hennes familj!

Cookie tillsammans med sin Cookie-monster-leksak, som hon har fått ifrån sin människofarmor och människofarfar (dvs Pia och Håkan som har pappa Figo!)

Cookie med sin yngsta lillhusse!!

Det är mysigt att sitta i soffan!!

//Sofia