Vi blir så glada över att få små rapporter om att valparna sköter sig bra och gör bra ifrån sig i sina nya hem. De är ju våra bebisar!! Många har börjat träna valparna lite smått och vi förstår att dom måste älska det! Det är ju portisar ni har skaffat! Portisar som älskar att använda huvudet och klura och tänka ut saker. Bara man tar det i valpens takt och inte stressar fram så kan man komma hur långt som helst!

Tänkte bjuda på några bilder från valparna i deras nya hem:
Milo:

Milo och ”brorsan” Nico myser i soffan!

Sötaste Milo! <3

Rufus:

Sötaste Rufus skickade en bild på när han letar efter godis i lövhögen!

Ziggy:

Söta Ziggy!

Och busiga Ziggy som käkar på sjögräset (vad var det Maya sa? Minst 2 bus om dagensmiley).

Selma:

Söta Selma i sitt nya hem!

Easy:

Söta och gulliga Easy!

Rebels familj skickade ett mejl här om dagen och rapporterade att allt går bara bra. Det här är saxat ur meljet: ”Helt otroligt. Han går också i koppel, som han inte gjort annat. Han vill gärna hålla i Sixtens koppel, så där går vi på rad! Ja, snart hämtar Rebel tidningen och sätter på kaffet…;-)”….

//Sofia

Ps. Vi blir också så himla glada över alla våra besökare! Ni är väldigt många som dagligen tittar in! Och det trots att uppdateringen har varit låg (det vore också roligt att veta vilka alla är som är inne och kollar till oss. Vissa vet vi ju, men det är många gånger som vi möter nya portismänniskor som vi aldrig träffat förr som ofta är in. Vilket vi uppskattar oerhört mycket!!!! TACK!). Men från och med imorgon eftermiddag har vi inga valpar kvar… Då har vi all tid i världen att uppdatera bloggen så som vi brukar göra!

Ds.