I söndags var det åter dags att vinka ”Hej då” till 2 av valparna. Först ut att bli hämtad var Amazing Selma’s Cup Cake ”Selma”. Hennes nya hem är numera i Åkersberga hos familjen Bonnedahl/Hägglöf. Tyvärr var hennes nya ”storasyster” CajsaLisa sjuk så hon var inte med och hämtade Selma. Men deras första möte var kärleksfullt, CajsaLisa pussade ömt på Selma. Vi får hoppas att Selma förstår att hon ska pussa tillbaka och INTE bitas!

Hoppas du har kryat på dig nu CajsaLisa!

Stort lycka till med er nya familjemedlem Selma!

*************************************************************************

Näste man var Amazing Selma’s Coffe Toffe ”Albert”. Hans äventyr började med att han fick åka båt till sitt nya hem. Han har flyttat till Bengt-Arne och Anita Ericsson som bor i Klintehamn på Gotland!

Stort lycka till med er nya familjemedlem Albert!