….. har reducerats till 3!

Oj vad konstigt det känns. För inte så länge sedan hade vi bokstavligen ”häcken full”. 14 valpar kräver sin kvinna så när vi nu bara har Aqua, Nellie och Cookie kvar känns det så fnuttigt på något sätt. Det är en stor omställning för vi behöver inte svabba golvet lika ofta, det behövs inte lika många morotsstavar när pirayatänderna behöver något att bita i, våra knän räcker till när valparna vill ha närhet och det går att hålla koll på var de är när de får vara ute i trädgården. Det var en omöjlighet att låta 14 valpar rusa runt i hela trädgården men nu kan småtjejerna vara med stortjejerna. Idag är det soligt och varmt smiley så för en stund sedan knäppte jag några kort!

// Helena

Cookie!

Nellie!

Aqua!

Alice, Selma, Bella och Maya!

Cookie och Nellie (Aqua syns knappt bakom Cookie)!

Godissök! Små små bitar av rökt kalkon har vuxit upp ur jorden smiley.

Flygande Nellie!

Aqua!

Cookie!

Efteråt är man heeeelt slut smiley!