….. mer än tusen ord, sägs det! Här kommer ett helt gäng bilder så då måste det motsvara miljontals ord. Det går inte att helt och hållet beskriva hur det är att ha en massa valpar i huset, det måste upplevas. Valparna är underbara, roliga, busiga, underbara, bitiga, påhittiga (en del mer än andra smiley), underbara, glada, sociala, bitiga och dom ger oss många goda skratt varje dag…… förresten….. sa jag att dom är uuuuunderbara smiley?!?!

Tiden rinner iväg och om ca 1 vecka har alla flyttat till sina egna familjer. Det känns vemodigt och sorgligt men samtidigt har vi ju då nått vårt mål: att ge valparna så mycket som möjligt under deras tid hos oss och att hitta rätt hem till varje valp!

// Helena

(Utbrytardrottningen Cookie, hon låter minsann INTE ett staket stoppa henne smiley)

(Till och med valparna försöker hjälpa oss att stoppa Cookie från att rymma. Här är det Selma som gör ett försök….. smiley)

(Puss på dig mitt barnbarn! säger världens snällaste mormor Alice)

(Hm, vem kan det vara som tagit sig in i vardagsrummet????? Gissa 3 ggr! Precis……Cookie!!!!)

(Mysigt att sitta/sova i människoknän! tycker valparna)

(Aqua har tagit Albert som huvudkudde!)