Uppdateringen av bloggen har varit dålig de senaste dagarna. Men allt har gått i ett sen i torsdags. Tänkte därför uppdatera om hur valparnas flyttar har varit. Det är av anledningarna till att inläggen får datum som rubrik.

Första valpen att flytta var Ziggy, ”Amazing Selma’s Cheese Cake”. De flesta av valparna stannar kvar i Stockholmstrakten men han är en av dom som hade längre resväg. Han bor numera i Växjö hos familjen Adaktusson!

(Bilden är tagen när de va och hälsade på Ziggy för första gången).
Vi har fått rapporter om att resan hem gick bra och han charmar sin familj!

Nyss hemkommen

Ziggy i sitt nya hem.

Näste man att lämna oss var sötnosen Milo ”Amazing Selma’s Cassata Ice”.
Han hade inte lika långt att åka, men styrde kosan norrut. I Rimbo bor Milo tillsammans med familjen Järnebrink och portiskillen Nico ”Abadessan’s Nice N’Cosy”

Första besöket av sin nya familj.

På hämtningsdagen fick ”storebrorsan” följa med medan lillmatte och lillhusse var i skolan.

Milo i sitt nya hem

Nästa man var inte en man utan en kvinna att flytta. Easy stod näst på tur, ”Amazing Selma’s Creme D La Creme”. Hon skulle inte flytta så långt utan bara några mil från oss. Nämligen till Tyresö. Easy bor hos familjen Backlunds och Backlyans Kennel tillsammans med sin pappa och de andra portisarna där.

Hej då Easy vi ses aldrig mer… Eller inte… Vi ses snart! Easy kommer vi träffa en hel del eftersom vi har ganska tät kontakt med Backlunds… smiley

Easy och Tjeckow fann varandra snabbt!

Det var en sammanfattning av torsdagen. Varje gång en valp flyttar fäller man några tårar. Man vet att vissa kommer vi träffa mer än andra men å andra sidan så vet vi att dom kommer att få det bra. Det är vetskapen om att vi inte kommer att få träffa dom varje dag som gör att man blir lite ledsen (som de känslomänniskor vi är). Det är ändå vi som har hjälpt dessa 14 valpar till världen, vi har hjälpt dom att kissa och bajsa. Det är klart det känns och att man blir ledsen.

//Sofia