Kära valpar! Nu är det er lilla mamma som skriver.
Jaa… Lilla loppan Maya alltså. Tänk vad tiden har rusat förbi! Inte kunde jag tro att det dolde sig 13 underbara valpar inne i min stoooora mage.
Ikväll är det sista kvällen då allt är som vanligt. Sista kvällen då alla är samlade och på plats. Från och med imorgon är ingenting som det brukar vara. 3 av er kommer inte finnas inne i era rum. 3 av er går och lägger sig för att sova på en annan plats. Det kan verka otäckt, men jag vet att ni kommer att klara det galant. Ni har ju mig som mamma, ingenting är omöjligt!
Jag vill också dela med mig av några visdomsord som jag fick från min far när jag var 8 veckor: ”Hitta alltid på minst 2 bus om dagen”!
Jag har fullföljt mitt uppdrag i 3,5 års tid och hoppas att även ni gör det. Livet blir mycket roligare då!!

Jag hoppas och vill få mycket information om vad som händer och sker i era liv.

Bjuder på en bild på mig när jag var 8 veckor!
Lycka till i era liv! Ni är och förblir mina fina barn!

//Maya