Igår var veterinären här och chippade alla valpisarna. 13 blev vaccinerade (Cookie är för liten) och 10 stycken av valparna blev besiktade (Eftersom vi inte hinner skicka alla under denna vecka). Hon kommer tillbaka på söndag för att ta resten. Alla skötte sig exemplariskt!
Veterinären trodde att det skulle ta ganska lång tid, men allt gick förvånadsvärt snabbt och vi var klara på 1,5 timme.

Under valparnas vistelse hos oss så har vi introducerat nya saker att smaka på. Små bitar av köttbullar, korv, ost och Frolic har slunkit, med god aptit, ner i magarna på dom. Varför tar man små bitar, undrar kanske vissa av er? Jo för man måste se hur magarna reagerar på nya godsaker. Vad har då hänt? Svar: ingenting! Här hos oss har valparna varit jättebra i magarna och därför har dom nu även fått prova på att söka små köttbullebitar i gräsmattan.
Dom tyckte att det var suuuuperroligt och det är en väldigt bra ”trötta-ut-hjärnan-aktivering” för små valpisar.
Det som också var kul att se var när jag började slänga ut bitarna så var det så tydligt när dom började känna doften av köttbulle. Då visste dom exakt vad det var och började leta. Så vår förhoppning är att det kommer bli både agilitychampions och spårchampions av dessa sötsaker!

Letar köttbullar!

Det är inte bara genom tunneln som dom springer. Ibland kan det komma 5-6 stycken efter varandra och flyyyyger över tunneln från sidan. Väldigt kul tycker dom.

Öva balansen är också roligt!

Hmmm… Vad kommer här??

Krypa under kan man ju också göra!

//Sofia