Måndag, tisdag, onsdag…. Så många hela dagar är det kvar….
På torsdag börjar de första att flytta. Känns vemodigt.
Mayas matbar är sedan någon vecka tillbaka stängd (Alice har fortfarande mat, men ger inte så mycket).
Allt det som vi i 2 års tid har längtat efter är snart över. Vi kommer sakna dessa 14 underbara valpar något så fruktansvärt. Men vi vet att de kommer att få det så bra så, vilket gör allt lite enklare.
Alla våra valpar har en speciell plats i våra hjärtan. För oavsett hur många valpar vi föder upp så fyller vi bara på. Platsen i hjärtat blir inte mindre, utan snarare större!
Det är våra bebisar som ska flytta, våra bebisar som vi har hjälpt till livet. Vi har hjälpt Maya och Alice att få dom att kissa och bajsa när deras tid inte har räckt till. Vi är en del av deras trygghet här i livet. Det är upp till oss att visa att världen är inte så otäck som den kanske kan verka i en liten valps ögon.
Tack älskade små valpar att just ni ville komma till oss, berika våra liv i 8 veckor, ge all kärlek som ni givit. Så oskyldiga, så underbara! Oavsett hur gamla ni blir eller vart ni bor så har ni stulit en del av våra hjärtan. Vi älskar er!
Vi hoppas nu på att våra valpköpare kommer att uppdatera oss med bilder och information lika mycket som vi har uppdaterat er. Precis som att ni vill se bilder på valpisarna under dessa 8 veckor så vill självklart vi få reda på hur våra hjärtan har det.
Mail, bilder, sms, mms. Allt detta uppskattas! Och allt som kommer försöker vi hinna lägga upp i bloggen.
Det är våra bebisar.

Det känns lite konstigt att det snart är 8 veckor sedan dessa underbara små varelser föddes!

Och det känns som en evighet sen vi har lådsystemet!
En evighet sen som Alice tog över 6 av Mayas valpar.

//
Sofia, Helena och Peter