Nedräkningen har börjat. På torsdag nästa vecka fyller C-kullevalparna 8 veckor och redan då flyttar 3 stycken. Det är med blandade känslor dagarna går. Vi kommer sakna våra sötsaker något så otroligt mycket. De, precis som de tidigare valparna, har tagit en del av våra hjärtan. Men å andra sidan så börjar vi märka att de pockar allt mer på uppmärksamhet. Något som är svårt att ge tillräckligt av till alla. Är så otroligt glad över alla fina valpköpare som vi har. Utan er vore detta inte möjligt och vi vet att alla valpisarna kommer att få det såååå bra i sina nya hem. Där de kan få all kärlek, omvårdnad och aktivering de önskar.
Valparna är väldigt framåt och tar sig gärna an nya utmaningar. Dom har mycket spring i benen och kommer nog charma alla som kommer i dess väg. Har man en stor portion humor så kommer livet med er nya familjemedlem kunna bli hur kul som helst.
Jag kan prata hur mycket som helst om dom, för alla 14 betyder massor för oss

Vissa gör som sin pappa och ligger ner när dom äter maten.

Vissa slappar när det är dags för vägning.

Nu ska vi njuta av dessa underbara valpar resten av tiden som är kvar. Men det är ingen rast och ingen ro. Snart ska dom få ut och springa i deras hage på tomten. Vilket dom verkligen älskar. Innan man har satt ner dom i hagen så börjar dom springa i luften. Sen är det rejs i några minuter!

//Sofia