Att vara hunduppfödare är inte alltid så glamoröst som man kanske kan tro. Att leva ett liv med 14 valpar är underbart, givande och alldeles fantastiskt. Men det är mycket jobb. Därför har det blivit lite dåligt med uppdatering på den senaste tiden. Varför?! Vi har fullt upp både på dagarna och kvällarna. Det är valpköpare som kommer för att hälsa på sin valp. Vi torkar kiss, bajs, tvättar och städar. Man tar ut valparna i hagen på tomten (det är 14 stycken som ska ut och man kan än så länge ta 2 åt gången). Alla valparna ska få sitt, för man märker hur dom pockar på uppmärksamheten. Alla säger ”titta på mig” och man försöker hinna se alla! Dessutom måste våra 4 stora tjejer få sitt så dom slipper ”klättra på väggarna” av uttråkning.

Jag vill här med lägga ut några bilder:

Fint! Eller hur? Det är sådär man hoppas att det ser ut när valpköparna kommer hem till oss. Sanningen är den att 5 minuter innan så såg det ut så här:

Vackert? Nja inte direkt. Lägg till 14 bajshögar och 14 kissfläckar så är det en del av sanningen också. Och då menar jag vid bara 1 kiss- och bajstillfälle.
Vi njuter i fulla drag, hur mycket dom än skräpar ner. Det är valpar! Det får man inte glömma. Valpar som är nyfikna på livet och njuter av det! Imorse lyckades några valpar ta sig över plankan som sitter för dörren och ut i hallen. Riktiga portisar? Helt klart!
För dom finns det inga gränser för vad man kan och inte kan göra, man bara gör det!

Ytterligare en bild:

Fast food? Japp!
Det lustiga är att Maya tycker att hon har gjort sitt. Alice står och försöker ge 14 valpar mat och Maya ligger bredvid och slickar dom rena. (Men säger man till henne att hon får hjälpa till så gör hon det).

//Sofia

Ps. När tiden finns kommer det ut bilder på valpisarna också. Nu är alla klippta på nos och rumpa och dom är så sööööta!!!

Ds.