Idag kom insikten om att det snart är dags för valparna att flytta till sina nya hem. Så härligt det ska bli för dom att få all uppmärksamhet och egen tid. Vi gör allt för att alla valparna ska känna att vi ser och bryr oss om dom. När man sätter sig på huk eller i skräddarställning kommer ett helt gäng underbara små valpar springande och pockar på uppmärksamheten. Det är ett under att Peter kommer iväg till jobbet i tid….. det ÄR svårt att slita sig från valparna.

Sofia höll i en av valparna nu på kvällen och tårarna vällde upp i hennes ögon. Valparna är inte bara valpar utan det är 14 olika individer med personligheter som vi lärt känna under deras tid hos oss. Det är oslipade diamanter som vi börjat slipa på och det är upp till deras nya familjer att fortsätta att slipa dessa ädelstenar till att bli så fulländade som möjligt.

Ni är och förblir en del av det Ekströmska huset för evigt!

// Helena

Ziggy!

Charlie (på bild nr 2 är Charlie längst fram!) !

Affe!

Milo!

Herr Blå&Rosa

Rufus!

Rebel!

Maya!

Easy!

Cookie!

Aqua!

Nellie!

Stella!

Selma!