För vår underbara Alice som fyller 6 år idag!!
Alice är en oerhört speciell tjej, hon är vår stamtik som är grunden för vår avel. En helt fantastisk tjej som har lämnat efter sig 17 underbara valpar (av dessa är 15 HD-röntgade och alla är fria, 12 A och 3 B). Utan Alice vore inte allt det här möjligt och vi är så oerhört tacksamma att vi har henne.
Utan Alice hade inte Maya inte kunnat få hjälp med sina 13 valpar och att Alice kunde gå in som amma till 6 är helt fantastiskt! TACK Alice, TACK! Vi kan inte tacka henne nog.
Idag fyller hon 6 år och självklart hoppas vi på att få leva MINST 6 år till med henne! Hon är en pigg, glad och fräsch tjej som vet hur man njuter av livet. Att få använda sin hjärna och kropp älskar hon som mest och hon har verkligen hjärtat på rätta stället. Det finns inget ont i henne! Världens bästa mamma, mormor, amma och vän, GRATTIS!!!

Liten Alice 5 veckor

Alice har precis kommit hem till oss. Systrar för alltid, Selma + Alice = sant!

Första julen -05

Hösten 2007, ½ år innan hon blev mamma till A-kullen.

Idag är hon en mogen tjej i sina bästa år, Gotland våren -11

Idag blir det kalas med tårta och presenter. Det kommer ut ett inlägg om det lite senare!

//Sofia