Det är en ganska bra beskrivning av tillvaron just nu. Det är ju hela 3 dagar sedan sen förra inlägget *fy skäms*. Men i måndags började Peter att jobba igen, efter 4 veckors valpledigt. Nya rutiner som man ska komma in i. Även om jag och mamma vet att vi klarar oss utan pappa så ska vi komma in i det.
Jag vet inte hur jag ska tacka pappa för allt du hjälpt till med. Jag och mamma är otroligt tacksamma att vi har dig och att du har ett hundintresse! Att du frivilligt har valt att ha din semester under valparnas första levnadsveckor är helt fantastiskt och vi känner oss så lyckligt lottade att vi har dig!


Idag fyller pappa år, 29 smiley och igår fyllde mamma 24(smiley), dessutom hade dom igår varit gifta i 24 år (får inte riktigt ihop matematiken, men men…). Jag är snart ikapp dom åldersmässigt! smiley

Peter och Helena med tjejerna på Gotland 2011.

Nej nu ska jag sluta prata om mina föräldrar, det är ju inte därför ni läser bloggen. Valpisarna har börjat få besök av sina familjer och det är så roligt att se hur sociala och glada dom är (valpisarna alltså). Man kan inte räkna med att man bara har 1 valp i knät om man sitter på golvet, snarare 4-5. Det är så härligt att dom har sån tillit och förtroende för oss människor. Det är ju det som är det viktiga, att dom är präglade på människan och litar på oss. Vi är oerhört noga med att valparna blir hanterade på rätt sätt, så inte denna tillit förstörs!
Här är lite bilder från gårdagen:

Ska vi leka?? Undrar Bella.


//Sofia