Valparnas kennel- och registreringsnamn är registrerade hos SKK. Inte kunde man tro att namnen skulle komma ut på en lördag, så antingen jobbar någon hos SKK idag eller så uppdaterades deras system under natten…
Vad temat är?? Ja försök lista ut det:

”Fröken Rosa” – Amazing Selma’s Creme Caramell

”Herr Grön” – Amazing Selma’s Cassata Ice

”Herr Blå” – Amazing Selma’s Coconut Dream

”Herr Turkos” – Amazing Selma’s Cheese Cake

”Fröken Röd” – Amazing Selma’s Candy Chock

”Herr Brun” – Amazing Selma’s Choco Brownie

”Herr Svart” – Amazing Selma’s Chocolate Fudge

”Fröken Lila” – Amazing Selma’s Cup Cake

”Fröken Orange” – Amazing Selma’s Carrot Cake

”Fröken Svart&Vit” – Amazing Selma’s Cherry Pie

”Fröken Gul” – Amazing Selma’s Creme D La Creme

”Herr Vit” – Amazing Selma’s Creme Brulé

”Herr Blå&Rosa” – Amazing Selma’s Coffee Toffee

Cookie – Amazing Selma’s Princess Cookie

Har ni listat ut det än??
Japp, temat är sötsaker och efterrätter. Vi är så nöjda och glada över temat och tycker att dessa söta praliner passar utmärkt i sina namn. Tanken var ju från början att Alices ”kull” skulle ha varit D-kullen. Men en valp kan man ju knappast kallas för en kull, så när Cookie föddes kom jag på det. Cookie kommer alltid vara en del av C-kullen, även om hon inte föddes med den. Hon fick inget namn som började på C, men tillhör, med sitt namn, C-kullen i alla fall. Dessutom heter ju drottning Alice ”Aquastar’s Cinnamon Cookie” och Cookie är ju Alices prinsessa!

Nej, nu ska jag åter gå och pussa på våra sötsaker!!!

//Sofia