Stamtavlenamnen har vi skickat in till SKK. Men ni får vänta ett tag till tills ni får veta vad C-kullevalparna ska heta. Vi är väldigt nöjda! När det har kommit ut på SKK så berättar vi självklart.
Tilltalsnamnen har börjat rulla in och några finns nu på C-kullens sida. Det blir faktiskt lite roligare när man kan börja kalla valpen för sitt namn istället för sitt smeknamn ”Fröken/Herr”…
Just nu ligger valparna i köket och sover. Det har varit en ansträngande dag! Idag var det bra väder så då fick dom komma ut i trädgården en stund. Måste säga återigen att åååh så duktiga dom är dom små! Dom finner sig i det mesta. Blir inte oroliga över att de är på okänd mark, utan utforskar så smått sin omgivning. Dom är väldigt sociala och kryper upp i knät hos kända/okända människor (kända människor för oss såklart). Dom söker ögonkontakt och vill gärna bli gosade och pussade på. Tycker dom att man inte ser dom så kan dom gå fram och bita lite i en (och ja, nu har tänderna börjat komma fram ganska mycket hos dom flesta). Men om man böjer sig ner och börjar prata med dom så får man mååånga pussar istället.

En hög med portisvalpar??!!!

Lilla Cookie hänger på bra hon med! Utforskar världen i sin egen takt. Hon blir ju tröttare fortare än sina ”syskon”, men då kryper hon bara upp i knät och somnar sött!

//Sofia