Igår var det dagen D för valparna. Dom fick nämligen för första gången komma ut i vår trädgård. Väldigt spännande tyckte dom att det var och vart inte alls oroliga eller tyckte att gräset var läskigt… Dom utforskade en liten del av hagen, än är dom inte sååå kaxiga att dom springer runt i den, men det dröjer nog inte länge till.
Vi hade med filtar ut som dom kunde krypa upp på om dom ville få lite kärlek från oss eller värma sig lite. Det var väldigt varmt igår så frös gjorde dom inte. Snarare att dom valde det svala gräset framför filtarna.

Det blir väldigt två korta filmer idag, det tog så lång tid för Youtube att sätta ihop dom och jag har inte tid just nu att vänta på den:

Så såg det ut igår!
Idag är det en annan ”Dagen D”, idag blir C-kullen 4 veckor. Det betyder att det idag är halvtid. Det är en månad sen Maya födde 13 underbara valpar. Och ena sidan känns det som en evighet sen som vi hade lådor där valparna fick sova och att Maya fick ge mat 1 gång/timmen, men och andra sidan så känns det som igår. Nu har vi 4 veckor på oss att njuta av dessa underbara diamanter. 4 veckorsbilderna ligger ute under valparnas sidor och även vikterna. Så gå in och kolla där också!!

//Sofia