Många kanske undrar hur vi tänkte när vi delade upp valparna till Alice och Maya. Så här är det: Alice fick ta dom som var lite mindre i storleken och Maya dom som var lite större. På så sätt så skulle inte Cookie vara jättemycket mindre än sina ”syskon”. Bra va? Eftersom Alice tycker att alla hennes valpar bara är 5 dygn så är hon mer hos dom än vad Maya är hos sina valpar. (Det här kanske låter super rörigt?!) I alla fall så rör sig Mayas valpar mer själva (Alice ligger ju mest hos sina hela tiden och då blir det inte samma rörelse i den lådan), därför kommer det nu ut en ny film på valparna hos Maya. Men jag lovar att när Cookie har blivit lite äldre och när det händer mer hos Alice så kommer det givetvis komma ut filmer på dom också! smiley

https://youtube.com/watch?v=1TFUzSv7cNQ%3Fhl%3Dsv%26fs%3D1

Nästan alla ögon är öppna. Det är några få som ännu inte har öppnat dom helt, men det är på gång. (Förutom Cookie då).
Dom är ju så bedårande söta och nu har dom börjat leka mer med varandra (som ni säkert såg på filmen). Man ser också att dom har börjat söka ögonkontakt med oss människor, så sött!

//Sofia