Oj så fort tiden går! Idag blir C-kullen hela 2 veckor!!!!! Vart tog tiden vägen? Cookie blev även 3 dagar idag. Hon är en riktig liten goding som vet hur hennes ”syskon” ska tas. Hon är inte den som är den som blir undanputtad från maten. Nej hon tar ett ordentligt sug och så sitter hon fast! smiley Vilket är väldigt skönt, för man behöver inte oroa sig att hon inte får i sig mat. Även om det är C-kullevalparnas dag idag så ville vi bara ge er en rapport om Cookie!smiley
Om ni inte redan har lagt märke till det så finns det 2-veckorsbilder ute på valparnas egna små sidor. (Dom finner ni under kullar, C-kullen och så resp. valp, för er som inte vet).
Nästan alla valparna har öppnat sina ögon och i och med det så blir det mer liv i luckan och mer fart på valparna.
Dom som ser börjar försöka leka med varandra och dom tar sig fram betydligt fortare än innan.
Dom börjar därför få ett mer valpliknande utseende och inte bara ”bebis”. Det är så bedårande sött att se dom små glittrande ögonen kika fram. Än så länge så ser dom ju inte så bra. Till och börja med så är ögonen blågrumliga och det tar ett tag innan dom blir klara.

Imorse var det världens fart på valparna hos Maya. Bjuder därför på en film:

https://youtube.com/watch?v=2A2BqOJMQWE%3Fhl%3Dsv%26fs%3D1

Sött va?!

Någon annan som är otroligt söt så är det Bella. Hon verkligen äääääääääääääälskar valpar. Varför får inte hon ha några för sig själv????? Så orättvist tycker hon!
Maya har börjat lita riktigt mycket på Bella så det är inga problem att få lukta på valpisarna och hon får näääästan vara inne i valplådan tillsammans med Maya.
Bella kommer bli den bästa nannyn en valp kan få. Hon vet hur man tar hand om dom, var man ska slicka på dom mm mm.

Idag är nog den bästa dagen hittills i Bellas liv! Hon fick sitta med en valp i min säng!

När man inte har en valp i sängen så är det här bästa platsen. Här har man bra utsikt!

//Sofia