Vill bara börja med att säga: Nej, vi har inte glömt att Alice gick in i vecka 8 nu i onsdags. Men det är lite mycket nu…. Den/dom inne i hennes mage sparkar och har sig så nog finns det valpisar där alltid! Vi längtar sååå efter att den/dom ska komma ut!!!

Nu till det som inlägget ska handla om:
Alla som har eller har haft en kull med valpar vet att när tiken väl fött dom så börjar brösten att hänga en hel del. Rätt så ofta hamnar dom i självsvängning när tiken rör sig. Då hör man ett kluckande ljud… Eller typ ”flapp flapp” är också en bra beskrivning. Det är då vi kallar tjejerna för ”Klara Kluck”.
Just nu låter både Maya och Alice. Alice som redan är ”inkörd” är redo för att valparna ska anlända, så hennes bröst har redan börjat pratasmiley

Kan också säga att C-kullen är helt fantastiska!! Dom är så snälla och rara!!
Dom är ju uppdelade i 3 gäng och det är vääääldigt sällan som alla vaknar samtidigt. Dom äter och sover i omgångar och ibland sover dom så länge att till och med Maya tycker att det är dags för mat. Då väcker hon dom så dom får äta och sen somnar dom om igen.

Maya är en helt fantastisk mamma som tar så väl hand om alla sina små. Hon är så tålmodig och ger alla den omvårdnad och kärlek som dom behöver.
Självklart hjälper vi henne till fullo. Hon ska inte behöva vara själv med 13 valpar. Vi finns där för henne jämt! Vilket känns extra viktigt nu när det är så många valpar!
Ja ja, jag ska sluta prata. Några underbara bilder får ni också:

Kl 03.00 inatt ville 10 av 13 valpar äta.

//Sofia

Ps. Mamma beklagar att hon inte hinner skriva i bloggen, men har fullt upp med annat. Det är därför det mest är jag som skriver…
Ds.