Jag vet att det är måååånga som är inne flera gånger varje dag bara för att få se nya bilder på valpisarna. Dels så vet jag det för rapporter kommer in, men så kan jag också räkna ut det eftersom besöksstatistiken har skjutit i taket den senaste veckan! smiley Vi blir så glad att det arbetet vi lägger ner på hemsidan uppskattas!!! Det är den bästa responsen man kan få. Jag hoppas också att ni uppskattar alla bilder som kommer ut. Alla bilder är till för er (vi har ju valparna hos oss 24 timmar om dygnet!). Ni kanske förstår att det inte kan komma ut nya bilder varje dag och det är svårt att alltid får med alla valparna på bild. Men vi ska försöka lägga ut så ofta det bara går.

En annan sak som slog mig idag är att om 2 dagar (snart 1) så är valpisarna 1 vecka!!!!! Kan ni tänka er!!! 1 VECKA!!!!!!!! Snart är dom 8 veckor och redo att flytta till sina nya hem….. Men tills dess ska jag njuta och ge hela min själ i dessa valpar. De har redan stulit mitt hjärta och är helt fantastiska!
Men som sagt, snart är dom 1 vecka och då kommer det givetvis ut 1 veckorsbilder under valparnas egna sidor. Det kan ni räkna med….

Nej jag ska inte hålla er på sträckbänken längre. Titta och njut:

Fröken Lila och Fröken Gul

Herr Vit

Fröken Svart&Vit

Fröken Röd

Fröken Orange

Herr Brun

Fröken Rosa

Herr Turkos

4 Lakritstroll sover

Måste även bjuda på denna bild. Bella är så nyfiken på valparna. Hon har fått lukta på några stycken och hon är så försiktig. Men hon skulle nog vilja leka lite med dom (tat lugnt, om några veckor får du leka massor!smiley ).

Och självklart måste valparnas underbara mamma, Maya, får vara med!

//Sofia