När det kommer mail från våra valpar och dess ägare. Att få små rapporter om hur allt går och att dessutom få med bilder är som balsam för själen! Tack till alla våra underbara valpköpare som tar så fint hand om våra underbara Amazing Selma’s-valpar (som för den delen inte är några valpar längre, men i våra ögon är dom alltid våra valpar). Vissa skickar mms, vilket vi uppskattar sååååå mycket (har inte möjlighet att föra över bilden på Jackson och Denys nu, eftersom det är mammas mobil och jag vet inte hur det fungerar, men TACK! Vi uppskattar sånt!).
Igår kom det ett mail från A-kullevalpen Milton, här är en bild på honom i Valleviken, på Gotland, i år:

Milton vet hur man slappar han!smiley

Idag kom det dessutom en lägesrapport från B-kullevalpen Blackie:

”Hej Helena och hela klanen!

Först och främst — grattis till de väntade valparna!!! Och både Alice och Maya!!! Vad superkul!!!

Ledsen att vi inte hört av oss på så länge men tiden bara springer iväg! Tack för gratulationerna till Blackie på 2-årsdagen! Vi firade den i Norrland och hade det jättebra. Blackie verkade jättenöjd med sina tårtmackor med köttbullar, leverpastej och pannbiff och blev även glad för sina presenter.

Under våren gick Blackie och jag en nybörjarkurs i agility och det var verkligen jättekul tyckte vi båda. Vi kommer att gå fortsättningskurs till hösten. Vi har även skaffat några hinder till en bana här hemma och Blackie tycker det är så roligt att öva. Barnen tycker också det är toppenkul och övar ofta med henne. Vi har varit ute mycket med vår båt i sommar i det fina vädret och Blackie är en fantastisk båthund! Hon tar sig i och ur utan problem, har inget emot flyvästen och älskar att komma till nya spännande öar. Hon har även bott i tält och det tyckte hon var jättemysigt. Skickar med några bilder från sommaren. Blackie är verkligen en fantastisk hund på alla sätt och vis och vi är så glada att just vi har henne!

Vi hörs snart igen! Hälsa alla så mycket!

Kramar

Blackie och Mia & Brännströmsklanen”

Och så lite bilder:

Blackie med sin födelsedagstårta.

Söta Blackie!!!

Här om dagen pratade mamma med Annika, som har A-kullevalpen Figo. Hon kunde meddela att ”torrhunden Figo” har simmat!!smiley 3 års regeln verkar stämma för hans del! (Selma vägrade bada, men efter 3 år så blev hon som en säl i vattnet).
Dessutom rapporterade Llyn, som är B-kullevalpen Denys lillmatte att Denys också har tagit sina första simtag!smiley

Ååååh man blir så glad! Att valpköparna är nöjda med sina valpar är det bästa kvittot man kan få!

//Sofia