Asså, mina grannar typ röjer runt dag som natt. Jag fattar inte vad dom håller på med.
Visst, jag gillar också att festa och hålla igång ibland men dom bankar i väggarna nästan hela tiden så jag knappt får en blund i ögonen. Jag funderar skarpt på att ringa hyresvärden och klaga.
Som hämnd för att jag inte får sova när jag vill ger jag igen med samma mynt när jag märker att dom andra är på väg att somna smiley!

En annan sak som jag lagt märke till är att min ”lyxiga” lya börjar kännas förfärligt trång. Jag kan nästan inte vända mig i lägenheten längre och när jag ska gå på muggen får jag backa in smiley. Klart man käkar mycket när restaurangen har Dygnet-runt-öppet och jag har nog lagt på mig några gram eller så men tjock tycker jag inte att jag är smiley…..

Det börjar bli högaktuellt att bli ”utsläppt” från det här gruppboendet snart tycker jag. Vi sjunger inte längre ”Åhej å hå… det gungar så”…… nä, nu är det mer ”We will, we will rock you…..”

// Charmtrollet (som längtar ut i friheten)

Här är ett annat gäng med charmtroll smiley (A-kullen som föddes 22 mars -08)