Nu är mamma, Roger och Susanne på väg in till Bagarmossen för att hämta hem Elsa, äntligen!!! Hon mår (vad vi fått reda på) bättre och svullnaden på benet har börjat gå ner(hon får något antiinflammatoriskt mot svullnaden).
Ska bli så skönt att hon får vara hemma….
Veterinären vet fortfarande inte varför hon vart dålig, men vi här hemma tror, vad veterinären än säger, att det är ett huggormsbett. Vi får helt enkelt utgå ifrån det, vilket innebär vila i några veckor för Elsas del.
Bjuder på några bilder av den vackraste och sötaste Elsa i hela världen:

Här är Elsa endast 5 veckor gammal!

Och här är hon cirka 3 månader gammal.

Tiden går sakta men säkert framåt. Vi har kännt sparkar flera gånger i Alice mage!!!!!smileysmiley

Maya blir bara rundare och rundare om magen. Idag klippte jag (med stor sorg i hjärtat) bort en del av pälsen som hänger ner från sidorna över magen.
Jag har önskat så länga att Maya ska få sin långa och fina päls tillbaka (Bella förstörde den nämligen när hon var liten, genom att bita i den).
Därför känns det extra tungt att behöva klippa i den när den nu blivit så fin. Men det är bara nya tag, hon kommer i alla fall forsätta äta aminosyrorna (kroppsegna ämnen) som är till för hud, päls och klor. Så förhoppningsvis förblir hon lika fin i pälsen trots valparsmiley
Kan också meddela att det verkligen inte går fort på promenaderna. Jag och Maya tar oss sakta fram och den här värmen gör inte saken bättre. Helst vill hon ligga nere i källaren på klinkergolvet.

Denna bild är tagen idag, dygn 53. Valparna lever rövare inne i Mayas mage mest hela tiden. Hon vill knappt ligga på sidan eftersom dom sparkar så mycket (plus att det är nog ganska lite utrymme för lungorna).

Just det, Selma hälsar att hon tycker att det skrivs på tok för mycket om dom små sakerna i magarna.. Hon vill också vara med på bild:

Vacker som en dag! Selma 6 år!

//Sofia