Gupp guppeli gupp, gupp guppeli gupp…. det gungar så åhej åhå!
Jag och dom andra på det här gruppboendet (jo, jag tror det kallas så för vi bor i 2 korridorer med gemensam utgång) har hittat på en liten sång som vi brukar sjunga när omvärlden rör sig. Jag undrar verkligen vad det är som händer där utanför. Ibland när man ligger i godan ro här i sin lilla bubbla blir det plötsligt sjögång. Det känns som om hela huset är i rörelse.
Då kittlar det lite i magen och vi stämmer upp i körsången smiley.
Annars händer inte så mycket just nu…. annat än att jag växer så det knakar. För att hålla mig i form brukar jag träna lite…. typ thaiboxning, jag sparkar med fötterna och jabbar med labbarna smiley. Jag siktar på att bli 1:a när det stora rejset ska gå av stapeln. Då kommer det bli ett hejdundrande kapplöpande bland mig och grannarna. ”Sista lorten stänger porten” brukar vi lite skämtsamt hojta till varandra.
I övrigt är det ett lyxigt plejs jag bor på, det är en egen lya med jakuzzi och fri tillgång till käk.
Nu är det dags att slagga in ett tag. Höres!

// Charmtrollet

(Helenas anm: Det är inte lätt att veta vad som händer när man är en liten valp i magen på sin mamma. Charmtrollet kommer få ordet i bloggen lite då och då.)