Det går inte särskillt fort när man är ute och går med Maya… Det går väldigt låååååångsamt!
Igår gick jag ut och gick med bara Maya. Tänkte att vi tar en sväng ner i hamnen för där kanske havet kan svalka lite med svala vindar.. Hmm.. Inte vet jag hur det blev med den saken.. Vi gick inte så långt men med den farten Maya höll så var vi nog ute lika länge som vanligt….

Maya har en fråga till er:
Om det redan är tungt att vara ute och gå… Hur ska det då vara om 4 veckor till??

I och med den stekande hettan väljer vi att åka och bada på förmiddagarna istället för att gå en promenad. Man märker att hundarna älskar det och det ger dom en hel del motion i alla fall. Igår tog vi med bojarna (som alla deltagare fick med sig hem från vattenlägret 2008). Vi satte ut dom i vattnet och så simmade vi brevid hundarna runt bojarna.

Alla tog sig runt, men Maya verkade uppskatta bojarna mest. Selma valde hellre att simma efter sin lilla pet-flaska fylld med vatten istället! smiley

Idag kommer första bilden på Mayas mage. Nu ser man att det börjar hända saker och att det allt växer små valpisar där inne! smiley

Dygn 30 ser magen ut så här!

Fortsättning följer…..

//Sofia