Det är underbart att ha ett eget paradis, en oas där det är härligt att vara. Vårt paradis är vår trädgård. Till skillnad från våra grannar utnyttjar vi trädgården året om. Fast grannarna har inga hundar förstås smiley.

Visst blir det lerigt i gräsmattan när höstregnet smattrar mot fönsterrutorna och när våren kommer och snön smälter men det är ju bara att tvätta tassar…. vi har vanan inne (minst 16 tassar ska tvättas varje gång vi varit ute) och det har hundarna också. Dom står snällt på kö vid duschen så att vi slipper få stampat jordgolv inomhus smiley.

Nu är sommaren här och vi tillbringar många timmar utomhus. Just nu, i detta ögonblick, är grillen tänd och Peter och Sofia fixar grillspetten och den kalla bearnaisesåsen som vi ska äta till middag. Alldeles nyss tog jag några foton som jag vill dela med mig av.

Hoppas du också har ett lika mysigt paradis någonstans!

// Helena

Att sitta under seglet på altanen får mig att känna det som om jag satt på en restaurang vid Medelhavet!

Titta, jordgubbarna börjar bli stora!

Vi hoppas kunna plocka de första mogna jordgubbarna till midsommar smiley.

Hundarna älskar att vara ute i trädgården. Hoppsan, de har visst plocka med sig en hel hög med leksaker ut smiley!

Det är lummigt och grönt runt dammen.

Selma älskar sol och värme men ibland söker hon skugga och då är det här en favoritplats!

Det är tur att sommaren precis har börjat för jag hoppas det är låååångt tills det ser ut så här i vårt paradis:

Foto från februari -10