Jag vill tacka min husse Peter för att jag fick följa med honom till Brukshundklubben och ”Hund för alla”. Tack Rose-Marie och Bosse för att ni ordnar dessa roliga tillfällen och tack alla ni fina ungdomar som vill komma dit och lära känna oss hundar!
Tack Jonny för en mycket trevlig vår. Jag har haft det så roligt tillsammans med dig! Vi är ett bra team du och jag!smiley

Igår var det då dags för det sista tillfället av ”Hund för alla”. Dessvärre tog batteriet slut på kameran, så vi fick bara några bilder…
Om det är någon annan som fick bra bilder igår så blir jag jätteglad om ni vill skicka dom till mig på: amazingselmas@hotmail.com
Då kan jag lägga ut dom också i bloggen! smiley

Jag fick massor av fina presenter. Av Oskar fick vi pertékulor (Kulor gjorda av Choklad som 2-bentingarna gillar). Jonny hade med sig en riktig överraskning till mig och tjejerna. Han och hans mamma hade bakat hemmagjort hundgodis!!!!

Det var:

*Tonfiskrutor

*Kycklingsnurror

*Leverprickar

*Färs & kokosrutor

*Köttfärskakor

Mmmmm vad goda dom var!!!!

Tack så himla mycket Jonny!!! Dom var så goda!

När jag kom hem så bjöd jag Alice, Maya och Bella på dom också. Ohoj vad gott dom tyckte att det var!!

Fina presenter!

Jag fick ett kort från Jonny också:

Tack för att jag fick din mail-adress! Tänkte att du kanske inte ville att den ska synas i bloggen, men jag sparar den så vi kan hålla kontakten i framtiden!

Här kommer dom bilder vi hann ta igår innan kameran la av:

Jag fick bland annat söka en apportpinne som Jonny hade gått iväg och gömt. Ni förstår att husse vart imponerad när jag sprang iväg och hämtade tillbaka den till 2-bentingarna. Husse var omåttligt stolt må ni tro!!!

Jag kommer sakna att åka upp till Brukshundklubben på torsdagarna och träffa Jonny, Oskar och Ole. Jag hoppas att jag får vara med någon mer gång i framtiden.
Nu ska vi ha en härlig sommar med massor av bad och andra roligheter.

//Selma

Ps. Tack till Bosse som gav mig en liten apportpinne i present!

Ds.