Nu har Agge kommit, vi var och hämtade honom och Birk igår kväll på stationen.
Maya tyckte att det var roligt att se en kille som såg precis likadan ut som sig själv.
Väl hemma blev Agge utskälld av Selma, Alice och Bella. Efter ett tag såg Alice vem det var (när Agge parade Alice 2008 var han nerklippt). Hon blev själaglad!
Alice och Agge, underbara föräldrar till vår A-kull!

Maya och Agge är minst sagt lika! Det är nästan skrämmande så många likheter de har. De är lika till utseendet och till sättet. Men man ser att Agge är kille och Maya är tjej. Maya har ett femininare kropp.
För en stund sedan hoppade Agge upp i min säng och började busa. Han la sig platt på magen, som en groda och började dra sig framåt (med bakbenen rakt bak). Då hoppar Maya upp och gör likadant. Där ligger dom bredvid varandra och ser exakt likadana ut! Dessutom har dom samma läten för sig när de ligger och busar i sängen.

Imorse tog Agge ett tuggben och sprang runt med för att reta tjejerna, eller ja, han ville få igång dom alltså. Hmmm…. Vem brukar göra så i den här familjen??! Svar: Maya!
Behöver jag ens säga att vi gillar Agge så mycket! Det är så fantastiskt att se hur lik far och dotter är. Det är 3 år sedan vi träffade båda grabbarna, så det är självklart kul att träffa både Birk och Agge!
Imorgon är det dags för Maya att debutera officiellt i agility. Vi får se hur det går, men vi ska såklart göra vårat bästa. Agge och Birk tävlar i klass 2 (en klass över mig och Maya). Det är därför killarna är här, för att tävla med mig och Maya!


//Sofia