Ikväll blir det riktigt spännande må jag säga! Då kommer nämligen min pappa, Drömtorpet’s Aragorn Af Aquarius ”Agge” och hans lillhusse Birk på besök. Dom ska vara här hela helgen och vi ska göra massa skojjsigheter och spännande saker!
Visst är han stilig farsan!

Jag har aldrig träffat min pappa tidigare, när jag var bara några månader gammal flyttade han och hans familj från Västerhaninge och upp till Östersund.
Men nu kände jag att det var på tiden att träffa farsan så därför bjöd jag och Sofia ner dom.

Mamma har berättat lite om min pappa. Det ska tydligen vara en stilig kille som är duktig på agility. Han ska även vara väldigt lik mig. Det ska bli såååå roligt att träffa honom och vi kommer säkert ha massor att prata om och ta igen. Mamma Alice tycker också att det ska bli kul. Agge är ju hennes första kärlek här i livet.
Det här är min pappa Agge och hans lillhusse Birk. Agge vart årets agilityportis 2009!

Men nu till något annat.
Igår var jag och Sofia på träningstävling på Brukshundklubben. Det var ganska svåra banor, men plätt lätt för mig!
Vi körde först en hoppbana. Vi hade inga fel alls första gången (dvs vi nollade oss), sen körde vi den igen och även denna gång nollade vi oss och var dessutom 3 sekunder snabbare än första!
Agilitybanan var också svår. Där hann jag inte riktigt stanna innan slalomen kom så jag kom för långt fram, vi gjorde alltså bara 1 miss! Hi hi, det gick alltså riktigt bra!!
Sofia var så stolt över mig, för jag sprang snabbt och var uppmärksam. Jag blir så glad när hon tycker att jag är duktig.
Jag på agilityplanen förra året!

Det var allt för mig.

Hej svejs

Maya