Idag har jag varit på riktiga äventyr. Jag, Helena och Sofia styrde kosan mot Haning och först ut var destinationen Bauhaus. Det står ingenstans att man inte får ta med sig hundar in och eftersom det börjar bli så varmt i bilen (LÄMNA INTE OSS KVAR NU NÄR DET ÄR SÅ VARMT) så fick jag följa med.
Vi fixade ”omfång” till draperier (sånna som man hänger draperiet i när det inte används) och grindhaspar.

Dom hade plywoodskivor där inne staplade på varandra, men där fick man inte hoppa upp… Tyvärr så glömde 2-bentingarna ta en bild på mig och Bauhaus, men här är en bild på våra fynd.

Sen åkte vi till CRT.. Happ, tänkte jag.. Inget kan väl slå Bauhaus… Men så fel man kan ha.. Vet ni vad CRT är??? Det är en djurbutik som är fylld med hundmat, godsaker, leksaker och spännande saker till katter, fiskar mm. Dit vill jag ABSOLUT åka tillbaka till snart.

Sen åkte vi till ursprungsmålet: Haninge Djurklinik. Det var dags för mig att få min vaccinering. Jag är så duktig så! Och bara så ni vet så väger jag 23,5 kg. Man måste nämligen alltid väga sig när man kommer dit!
Jag hoppas att jag snart får åka på egna äventyr och utflykter igen!

//Alice