Tjooooolahopp! Här kommer som jag lovade Mayas MH i film. Maya gjorde sitt MH på Hammarölägret förra året (2010), dag nr 2, dvs på söndagen var det dags.
Precis innan hann vi köra agility KM-et och hamnade på en hedrande 7:e plats av 22 hundar. Man bör kanske tillägga att det är en aningen ”läger trött” Maya som gör sitt MH. Även jag var trött….. När vi gjorde MHt upplevde jag att Maya skällde JÄTTEMYCKET och att hon sprang låååångt ifrån mig under vissa moment. När jag tittade på filmerna igår insåg jag att vad fel man som förare kan se och höra.
I alla fall ni ska få se filmerna men innan dess tänker jag berätta om ett speciellt moment: Aktiviteten. Man ska alltså stå stilla med hunden i 3 minuter, inte prata, inte titta… Man ska inte bry sig alls om hunden.
Vi ställer upp oss, Maya lite snett framför mig med sidan mot. Hon står och står och står…. Vrider lite på huvudet, kollar på mig, kollar på publiken. Hon står och står och står….. Hon rörde inte på en enda tass under 3 minuter. Testledaren sa att han aldrig hade sett något liknande under hela sin testledare karriär.
Det var inte jag som testade aktiviteten på Maya, det var hon som testade mig!
Hur som helst.. Här kommer ”Avstånd lek”
<!–
WriteFlash('’);
//–>
Överraskning:

<!–
WriteFlash('’);
//–>
Spöken:
<!–
WriteFlash('’);
//–>
Det är hur kul som helst att ha filmat alla tjejernas MH-tester. Att kunna gå tillbaka och studera i efterhand vad de gör och vad de med kroppen säger….

//Sofia