Jag tänkte berätta vad jag och pappa gjorde igår…
Vi åkte upp till Brukshundklubben och där träffade vi några andra hundar och ungdomar. Det var nämligen dags för ”Hund för alla” som det kallas. Alla på kursen påtalad hur söt och vacker jag är (visst är jag)!
Varje ungdom välja en hund och jag blev vald av en kille som heter Jonny. Det är vi som kommer att vara nu under de kommande tillfällena. Det är viktigt att det blir ungefär på samma sätt för dessa ungdomar, annars blir det lite knas i deras planering och det vill vi ju inte.
Ungdomarna kommer lära sig hur man beter sig när man är med hundar och hur hundar fungerar. Jag tror att det kommer vara väldigt givande för oss alla!
Bosse (det är han och Rose-Marie som leder kursen) försökte ställa sig in hos mig genom att försöka ge mig en godis… HA! Trodde du ja.. Jag förklarade för honom att jag inte gapar åt folk jag inte känner… Nästa gång kanske Bosse, kanske, kanske! smiley
Vi gjorde lite olika aktiviteter. Bland annat så sökte jag efter Jonnys morfar som hade gått och gömt sig. Sökandet gick bra, men nja bara springa fram si så där till någon jag inte känner när jag hittar den. Det gör jag inte.. Men hittade honom, det gjorde jag!smiley

Peter ska ta med sig kameran nästa gång. Jonny sa att det var okej att han fanns med på bloggen (precis som Alice och Alfred). Kul va!!?! smiley
Nu är det dags för fredagsmys.

//Selma