Vi önskar att vädret kunde vara lite bättre än vad det är just nu. Hundväder brukar man säga när det är dåligt väder… Jag förstår inte varför, hundväder för mig är bra väder! Kanske är det för att hur dåligt väder det än är så måste vi ut och gå med tjejerna….

I måndags var det sista gången för Bella på hennes Grundkursspecial och igår började jag och Bella på agilitykurs steg 2. Hon är väldigt uppmärksam på mina signaler så jag vet att om hon gör fel så är det för att jag har visat fel.

Jag brukar ju oftast träna Maya när det gäller agility så jag vet nästan exakt hur hon fungerar. Det är på så sätt roligt att byta hund och få tänka och anpassa sig till en annan individ. Inga bilder blev det igår… Det var snö som föll över appell-planen och ca 3+…..

Hur som haver, idag ska jag och Maya till klubben för att träna agility på den öppna träningen. Vi ska ju starta officiellt i år så vi ligger i hårdträning.

Idag är det dessutom ”Elsa-dagen”.
Snygga Elsa, Amazing Selma’s Billabong Sparkling!

Snygga ”Amazing Selma’s brudar”! Från vänster: Elsa, Alice, Maya, Selma & Bella

//Sofia