Första inlägget i maj! Tänk vad fort tiden går… Den här månaden kommer dessutom gå hur fort som helst, eftersom vi har en hel del inplanerat. Vi ska bland annat: MH-testa Bella, åka och tävla i agility, samt utställngar! Det brukar ju gå fort när man har roligt! smiley
I alla fall, varför jag skriver det här inlägget beror på att jag tänkte dela med mig av lite fler vackra och fina bilder från vår vistelse på Gotland. (Just det, har ni lagt märke till den nya loggan i bloggen?! Fin va?! Och visst vart det häftigt med fyren i bakgrunden!!) I alla fall, ”here you go” lite andra bilder:

Tjejerna Ekström
Vackra Bella
Mamma Alice
Underbara Maya
Älskade Selma! Kommer ni ihåg när Selma sjöng för Maya på Mayas födelsedag?! Den här dagen sjöng hon: ”Tiiiiiill haaaaaaavs, tiiiiiill haaaaavs”.
Älskade tjejer!
Bella tog sig ett dopp i det blå!
Selma gjorde sin vanliga pose!
Och avslutningsvis fick ni en bild från en av promenaderna i de Gotlänska skogarna. Det blir så bra bilder när man är på Gotland, det måste vara ljuset och kalken som gör dom så bra!

//Sofia