Oj, oj, oj….. ”släng dig i väggen”, Ronja Rövardotter!
Ditt vårskrik är som en viskning i förhållande till när Selma, Alice, Maya och Bella äntligen fick söka leksak i skogen här om dagen. Som vi alla har lääääängtat efter att kunna röra oss normalt i skogen igen. Det har varit alldeles för mycket snö men i veckan var det rejäl skare och dessutom hade snön sjunkit ihop.

Tjejerna ”susade fram” och det var så härligt att se dom sträcka ut på kalhygget. Vi är mycket väl medvetna om att det råder koppeltvång (fr om 1 mars) men eftersom vi VET att det enda tjejerna sticker iväg på är bajs låter vi dom vara lösa i alla fall.

Vårskriket kom när vi kopplade upp tjejerna vid varsitt träd och plockade fram leksaker. Dom fullkomligt äääälskar att söka och spåra och dom är så ivriga att få ge sig iväg att adrenalinet bara pumpar i deras kroppar. Dom kan helt enkelt inte låta bli att yla, så det är ingen risk att de vilda djuren missar att vi är i skogen.

Vi låter en i taget få söka sin leksak, sedan är det ”näste man till rakning”. Alla är så himla duktiga och vi blir alldeles varma om våra hjärtan när vi ser glädjen och ivern hos dom och hur nöjda dom är efteråt smiley.

Igår spårade vi. Här kommer några bilder:

Maya in action!

Selma spårar

Alice har hittat oss!

Alice, Maya, Selma och Helena har gömt sig för Bella

Bella är den av tjejerna som är ”outstanding” på att gå på den markburna doften. De andra fuskar gärna och går istället på det luftburna spåret.