Att leva med Selma är verkligen speciellt, hon är inte riktigt som alla andra! En av Selmas egenheter är att hon kan stå blixt stilla och bara stirra på en. Hon brukar även stå och studera oss och bara väntar på att något ska hända. Denna bild är precis tagen:

Det här är en vanlig syn hemma hos oss, bilden är inte fejkad utan Selma kan sitta och stirra på en hur länge som helst. Just nu vill hon ha oxfilén som ligger på köksbänken!smiley

Selma är verkligen speciell för oss på sitt eget lilla vis.

Mamma sa till mig idag att det känns konstigt att veta att en dag kommer inte Selma att stå och kolla på oss med sina kloka och studerande ögon.smiley Det känns verkligen i hjärtat när man tänker så. Men vi är ändå glada över att Selma bara fyller 6 år i år! Hon har alltså måååååånga år kvar att leva med oss!!!smiley Jag måste ändå erkänna att jag blir lite sur på Selma när jag erbjuder henne att komma och ligga i mitt knä och hon dissar mig totalt och går och lägger sig under bordet.smiley Men inget glädjer mig mer än när hon kommer fram och pussar mig i örat lite då och då (hon är vääääldigt snål med sina pussarna). smiley

Älskade Selma, vad vore livet utan dig??!!smiley
//Sofia