Idag hade vi tur, det var inte glashalt ute i skogen som Alice befarade!!!

Det gick faktiskt riktigt bra att gå och ingen halkade en endaste gång!

Det är väldigt sällan som vi inte går i skogen på förmiddagarna (under 1 år kan man räkna det på 1 hand) och trots att vi alltid utsätter oss för skogen och dess invånare så är det väldigt sällan vi stöter på några.

Idag när vi i godan ro gick och pratade (ganska högt), låter det som om stora mängder snö trillar ner på backen. Bara några meter till vänster om oss ser vi då en brun stor best springa genom snön och uppför ett berg. Ett VILDSVIN!!!!!! Hjärtat for upp i halsgropen, grisar litar vi INTE på!!! Hundarna såg självklart också grisen och när den var utom synhåll så började dom skälla som galningar. ”Stick iväg, stick iväg!!!!!! skrek dom”.


Det är konstigt att jägarna tycker att vi har alldeles för många vargar i Sverige…… Hur är det då med vildsvinsstammen???? Det kryllar ju av dom i skogarna!!!

//Sofia, Helena & portistjejerna