Nu på söndagskvällen kom ytterliggare ett mail från ett av mina syskon! Från ingen mindre än brorsan Amazing Selma’s Bristol Cream ”Jackson”:

Hej på er!

Såg att mina söta syrror skickat brev till er. Kom på att jag också ville höra av mig. Fast matte brukar ju ringa ibland så ni vet ju redan en hel del om mig.

Livet är underbart! Jag trivs bra på Lidingö. De är snälla mot mig och jag får vara med på det mesta, det tycker jag är toppen. Husse går morgonpromenaderna, det är lugnt och skönt. Matte kör mest träning med mig och såklart promenader också. Farmor har mig fram till eftermiddagen och då kommer Issa hem till mig och chillar med mig. Bea brukar hitta på olika danser där jag får vara med.

Jag har många hundkompisar, jag gillar nog bäst Rocky, en spansk vattenhund, vi brukar busa. Åka båt är nästan det bästa jag vet. Då sitter jag längst bak och mina öron fladdrar i vinden. Men det bästa är på kvällen när vi ska sova i båten. Då ligger vi alla i ett enda rum (ruff tror jag det kallas…ha ha det heter ju min brorsa) och då får jag ligga i mitten bland hela familjen, det kallar jag familjemys. Det blir lite trångt och varmt , men jag skulle aldrig drömma om att lämna ruffen…

Jag får ofta följa med in till stan, shopping tror jag det heter. Då kommer det alltid fram massa människor och ska klappa. Särskilt när vi fikar, då kommer det barn och ska klappa, det gillar jag. Många tycker att jag har fin frisyr.

Det bästa jag vet är

1. Mysa

2. Leta upp familjen när de gömmer sig i skogen

3. Mysa

4. Åka båt

5. Mysa

6. Göra olika trix

7. Mysa

8. Leka med min kompis Rocky

9. Mysa

10. Mysa

Skickar med lite fina bilder på detta

Ha det så bra och pussa alla mina söta Amazing tjejer!

Förresten, sa jag att jag gillar att mysa? :-)))

/J

Åh vad roligt du har det Jackson (Mina 2-bentingar berättade att du hade varit på en 5 timmar lång ”Trix&Fix-kurs” på brukshundklubben nu i helgen! Det lät riktigt roligt, vad fick man lära sig där??!smiley). Bra att du visar upp rasen från sin bästa sida. Fast vad hade man väntat sig?? Du är ju min brorsa! Vi är ju bäst helt enkelt!smiley

Super-mega-tack för mailet och bilderna! Det är så roligt att höra från mina syskon lite då och då!

//Bella smiley