Då har första månaden på detta året gått. Vi avslutade den sista söndagen i januari med att gå upp i ottan (kl 6!!!!) för att ge oss iväg till agilityträningen halv 8. När väckarklockan ringer känns det nästan okristligt tidigt men vi hinner ju med mycket på söndagarna (istället för att ligga i sängen och ”såsa” smiley).

På eftermiddagen kom Mayas gosiga brorsa Figo (Amazing Selma’s American Mohawk) på besök tillsammans med husse Björn och matte Annika.

Hej, vad det blev livat (som vaaanligt). Självklart måste Figos släktingar skälla ut honom och lilla Bella var som vanligt misstänksam….. Figo är ju kille och såna kan vara mycket opålitliga anser hon. Killar har ju en förmåga att vilja bli närgångna…. och det tycker Bella INTE om. Dessutom försökte Figo låna en av Bellas leksaker…. nä, fy sånt går inte för sig. Då fick han minsann ”på moppo”.

Ja ja, Bella lär sig nog till slut att grabbar faktiskt kan vara riktigt trevliga ibland, särskilt 2 gånger om året när det råder ”Nynäshamns blodbad” i vårt hus smiley.

Här ett foto på snyggingen Figo:

… och här det obligatoriska gruppfotot på tjocka släkten (som vi missade ta när Figo hälsade på förra året… fy skäms på oss smiley):

En bra avslutning på januari, med andra ord smiley!

// Helena