Våra älskade vovvar har absolut hört talas om ordspråket:
”Finns det hjärterum så finns det stjärterum”.

Härom kvällen hade jag ”parkerat” mig i vår 2-sits soffa. Det var en av dom där kvällarna då det var ruskigt kallt ute så jag var lite frussen efter promenaden. Jag kröp ner under filten i soffan och jag hade både fleecetröja och fårskinnstofflor på mig. Jag behövde inte frysa särskilt länge……..

Först hoppade Bella upp till mig och la sig tillrätta på mina ben, sen kom Selma (som inte bara hoppar upp utan först ber om lov) och ville ligga på min arm och därefter kom Maya och tittade med bedjande ögon. Det var ju redan lite trångt så jag frågade henne om hon inte kunde tänka sig att lägga sig i 3-sits soffan som var helt tom.

Näpp, det ville hon tydligen inte för hon hoppade upp och kröp helt sonika ihop ovanpå mig smiley!

Det var bara Alice som fattades men hade hon också velat ligga i soffan hos oss hade jag nog varit tvungen att lägga mig på golvet smiley……

Älskade vovvar, ni är så goa och rara. Mitt ordspråk lyder: ”Varje dag med portisar är LYCKA”!!!!!!!!!!

// Helena