”Tomten är far till alla barnen!”

Nä, skämt åsido, men nu vet jag att Maya faktiskt hade rätt…… jag borde ha skrivit tidigare men när jag fick se vem Tomten var så trillade min haka så långt ner i backen att den inte har kommit upp förrän idag smiley!

Tomten heter faktiskt Figo, har svart hår på hela kroppen och han åker skoter (fast den lämnade han på Konsumparkeringen en bit härifrån smiley).

Han hade med sig julklappar…. jättebra julklappar var det…. det var smaskiga tuggben och mysiga gosedjur.

Maya säger att hon ska bli Tomtemor och att hon och Tomten kommer ha en massa nissar och nissor till nästa jul. Jag vet inte om hon bara skojar med mig….. fast lite konstigt var det att jag, mamma Alice och moster Selma bara fick se en liten glimt av Tomten medan Maya fick träffa honom nere i källaren i flera dagar. 2-bentingarna sa nåt om att eftersom alla löpte var det ”bäst så”…. Jag fattar inte riktigt vad dom menade med det???????

// Bella