…. jaaaa kanske att han gör det… Räven alltså! Men just nu är det många djur som inte bör gå ut på isarna!
Jag vill nu sända ut varnande ord till er alla: Tänk till innan! Isen är på många ställen inte tillräckligt tjock och många djur har redan plumsat i och drunknat!
Har man dessutom hanar, kanske brorsor till mig bör man tänka till extra! Det är svårare för en hane att ta sig upp ur en vak än för en tik! Varför?! Jo dom har en grej mellan benen som lätt hamnar mellan sig själva och isen. Då gör det ooooont och då kommer man inte upp!smiley
Nää håll er på torra, snöiga land och busa där istället. Snälla alla ni 2-bentingar där ute,
håll koll så vi 4-bentingar inte springer ut på isarna som just nu ser ut som stora roliga fotbollsplaner! Antingen så kan ni och era hundar komma hem helt blöta, eller så kommer både ni och hundarna hem ”drunken”!smiley

Se så skoj jag och Maya har på ”torra land”
Tjooohooo!smiley

Hej svejs
//Bellasmiley