…. före dan före dan………

Hur många såna måste man skriva innan det är julafton? Jag vet att det snart är jul för matte har plockat fram alla saker som hör julen till. Det står små tomtar lite här och var och i fönstren lyser adventsljusstakarna.

Det bästa med julen är paaaaaketen smiley! Det finns nog inget roligare än att öppna julklapparna, vi sliter och drar i pappret och sen får 2-bentingarna mycket att göra med att städa efter oss smiley.

Så här såg det ut förra julaftonen:

Ett hav av söndertuggat papper!

Alice gillade den prickiga kamelen…. som numera har flyttat till ”kamelhimlen”. Stackarn klarade inte av att vi drog lite i honom och att vi tyckte han var på tok för fet så att vi helt enkelt blev tvungna att fettsuga honom lite grann smiley

Jag har ju mina funderingar på vem tomten egentligen är. Alice och Selma säger att han inte finns utan att det är våra 2-bentingar som går till affären och köper våra julklappar. Det tror jag inte alls på. Tomten finns visst, så det så!

Maya säger att tomten heter Figo…… hon är allt bra knasig hon. Det enda hon pratar om just nu är hennes kille Fiiiiigo. Hon tror nog att tomten heter Figo bara för att hon längtar efter att få träffa sin kille. Maya har visat en bild på hur hennes ”tomte” ser ut. Han åker inte släde dragen av renar utan han är lite modernare av sig för han åker tydligen snöscooter smiley!

Jag ska minsann hålla mig vaken natten till julafton så jag får se hur den riktiga tomten ser ut för inte tror jag att han är svart, hårig och åker scooter.

// Bella

En sån här liten plutt var jag förra julen.
Jag tycker mamma Alice är så fin i sina röda tofsar smiley!