I början av veckan pratade dom om på nyheterna att det kunde komma en så kallad ”snökanon” i mitten på veckan. Det gjorde det inte, men i natt (natten mellan lördag och söndag) föll säkert minst 30 centimeter snö! Visst vi hade lite snö innan, men när vi stack ut våra huvuden genom fönstret i morse kom vi fram till att vi inte skulle kunna köra spår i skogen som vi hade planerat.smiley
Vi fick helt enkelt vänta några timmar och sedan ge oss ut på vägarna för att hitta något ställe där hundarna kunde få gå lite. Vid våra vanliga ställen var snövallarna så höga att vi inte alls kunde komma in (inte ens med våran ”monsterbil”, som brukar kunna ta oss överallt). Vi fick helt enkelt åka till ett ställe där det i alla fall var lite plogat och gå en sväng och sen åter åka hem. Idag blir det en dag på tomten och aktiviteter i källaren, så mycket snö är det! Tjejerna tycker nog att det blir en tråkig dag (dom som är vana att gå i skogen varje dag), men vad gör man när man inte ens kan ta sig fram på trottoarerna!!? smiley
Bella busar på tomten

Maya med snö runt nosen

Den mogna mamman Alice ville dock inte leka på tomten….

Men Selma ville gärna ta sig en svängom med Bellasmiley

Och slutligen en bild på vårat snötäckta hus.

//Sofiasmiley