Nu slipper vi leriga tassar som behöver tvättas så fort vi varit utanför huset!!
SNÖN OCH KYLAN ÄR HÄÄÄR! smiley
Tjooohooo vad roligt det är med snö! Det bästa vi juniorer (Jag och Maya) vet är att lägga oss på rygg och gnugga oss mot den. Förra året körde Maya en specialare; hon gled nerför backarna på ryggen. Väääldigt mysigt enligt henne själv. smiley
När det var snö förra gången, för ungefär ett år sedan så var jag en liten plutt. Men det till trots så kom jag självklart ihåg snön när den kom nu för några dagar sedan.
2-bentingarna gillar det också, dels för att vi slipper bli smutsiga om tassarna och sen så blir allt så mycket ljusare. Så trots att solen inte skiner så blir dom piggare i sina huvuden!
Den här bilden är tagen idag ute i skogen
Jag och Maya busar i snön på julafton 2009
En liten ”jag”, julafton 2009smiley
Så här mycket snö var det hos oss i början av 2010, undrar om vi får lika mycket i år?!smileysmiley

Just det, det glömde jag nästan berätta. 2-bentingarna har anmält oss och sig själva till inomhusträning för agility, i år igen! Då är vi i ett ridhus och tränar agility en dag i veckan. Det ska bli superskojj att få träna på riktigt. Nu får jag ju göra allt eftersom jag är höftledsröntgad (med A)!smiley
Bjuder på en bild från i somras. Här är lilla jag när jag tränar agility. Visst ser det stiligt ut?!! smiley

//Bellasmiley