Som jag skrev i förra blogginlägget så hade vi min kusin Ebba på besök i helgen. Hon skippade att gå på ett disco på fredagen som hon var bjuden på, så att hon kunde komma ner till oss. Hon är 11 år och har ett stort hundintresse. smiley
Ebba har en mycket bra hand med djur! Hon hjälpte oss när B-kullen var små. Då satt hon i valphagen och höll koll på de små valparna. Hon är så försiktig och jag litar på henne till 100%! Hon är så försynt och samtidigt en sån himla glad och fyndig tjej. smiley

B-kullen attackerar Ebba, sommaren 2009


Ebba drömmer om att få en hund och jag tror med största sannolikhet att hon, precis som vi, kommer att ha många hundar och hålla på med uppfödning när hon blir vuxen.
Min mamma och Ebba är lika på många sätt. Ett stort djurintresse och bor (Helena bodde) i en familj som inte delar det intresset.
Jag hoppas att Ebba går i min mammas fotspår, för jag vet att en hund skulle bli väl omhändertagen! Så vem vet!? Kanske kommer ni i framtiden att hitta hennes namn under uppfödarlistan! smiley


Jag, Ebba och tjejerna Ekström ute i skogen

Ebba och Bella

Ebba gör aktiviteter med Alice, här gör dom slalom smiley

En blivande hundutställare?! Ebba ställer upp Mayasmiley

Tjingeling

//Sofiasmiley