…. eller nja, ganska många bröder. 4 hel- och 4 halvbröder har jag. Men jag har en bror som ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Vi har träffats en hel del han och jag.
Amazing Selma’s Arabian Milton heter han, eller kort och gott: Milton.
Medan jag kom ut på en guldplats från mammas mage så kom han ut på en hedrande bronsplacering! Vi har många likheter, Milton och jag:
Vi har både A-höfter, är båda Normal/Clear på PRA, Probable Normal på Cardio och Normal på IC…… Inte illa, eller huuuuuur!!!? Fria på allt!!!! Att han dessutom är snygg, charmig, smart och en riktigt glad kille är ju också ett STOOORT plus i kanten!
Så vad skiljer oss åt?
Vi är ganska olika utseendemässigt (han är 53 cm hög och har brun vågig päls), dessutom kilar jag stadigt, det gör inte han. Vääääldigt tråkigt tycker jag.
Han har fått riktigt fina kritiker på de utställningar han har varit på, gillar att arbeta och tänka med hjärnan.
Vår farfar är: INT&SE&NO UCH LP&SE LCH SE AGCH SE V-93 TJH WW-96 Tash Kurgan Aquarius, den första portisen i Sverige att bli räddningshund, inte illa va?! Så arbetargener har vi allt! Pappa Agge tränar och tävlar i agility.

Vill du se Milton IRL (In Real Life)?? Han kommer att ställas ut den 18 December på ”Stockholm Hundmässa”. Jag kommer inte vara där, men jag vet att mina 2-bentingar ska åka. Jag kommer hålla alla mina tassar och tår för att det går bra för brorsan!

//Söta lilla Maya

Lilla Milton, endast 6 veckor