….. eller Ruff (som är hans tilltalsnamn)smiley med familj (Inger, Pontus, Hilma, Algot och Elvira) kom på besök igår. Tuffe Ruff är en glad och sprallig kille, fast så tuff var han inte när Bella som är hans kullsyster satte honom plats direkt när vi träffades. Hon tänkte nog: Det är lika bra jag talar om vem som bestämmer, det är faktiskt jag som bor i den här flocken och inte han…. så det så!

Det är lite komiskt att se för preeeecis likadan är Maya mot sina syskon smiley.

Vi började med att ta en sväng i skogen så att alla 4- och 2-bentingar fick röra på sig. Vi hade ganska tur med vädret för det kom bara några regnstänk…. fast det var rejält blött i marken i alla fall. Därefter åkte vi hem till oss och umgicks i flera timmar. Ruff skötte sig alldeles utmärkt och även om han är intresserad av att lukta tjejerna i baken förstår han direkt när dom säger ifrån.

Enligt en rapport från Pontus idag var Ruff en trött och nöjd kille när de kom hem igår. Han ville inte ens delta i familjens fredagsmys…. något som inte tillhör vanligheterna enligt vad jag förstått smiley!

Tack till hela familjen Heimerson för jättetrevlig sällskap och för den supergoda äppelpajen med vaniljkräm!

// Helena

Här kommer lite bilder:

Full fart smiley

Stilig kille!

Hallå syrrorna, vänta på mig! hojtar Ruff till Maya och Bella

Maya har tagit täten (som vanligt!)

Gruppfoto: från vänster Maya, Selma, Bella, Alice och Ruff!

En något blöt Ruff efter skogspromenaden smiley

Det här är första gången Ruff övar på att stå, utan att sätta sig ner när man lyfter upp svansen. Kanske kommer han att visas i utställningsringen en dag framöver och då är det bra att ha övat på just detta smiley