”Triathlon är en uthållighetsidrott som består av tre grenar: simning, cykling och löpning. Grenarna genomförs i en följd utan avbrott och den som är först i mål efter sista grenen (oftast löpning) vinner tävlingen.”

Eftersom det var ”Elsadag” idag så gav vi oss ut på eftermiddagen när lillmatte slutat jobbet för att ta en promenad. Det fick bli en lång 2 timmars koppelprommis bestämde 2-bentingarna. Innan diskuterade de om de skulle ta på sig gummistövlar eller ej.
Med tanke på gårdagens väder så blev det gummisar tillslut….
Vi började med att gå lååångt genom skogen tills vi kom fram till en väg…. Vi gick och gick och gick….. Och helt plötsligt kom vi fram till en STOOOOR vattenansamling..
Jaa hur skulle vi göra nu?!!?! Vägen hade förvandlats till en stooor sjö! (Nu var 2-bentingarna glada över deras val av skor!smiley). Vattnet nådde oss upp till övre delen av hasen så nog var det mycket vatten alltid!!!! smiley
Det var ingen lätt match inte. Visst jag äääälskar att bada, men på senare dár har jag börjat undvika vattenpölar och sånt! Jag tog mitt förnuft till fånga och insåg att jag inte kunde stanna på andra sidan hela dagen… Jag tog mig genom ”sjön” och så fortsatte vi vår vandring…..
Vi gick och gick och gick…. Tillslut kom vi in i skogen igen! Nu var vi tvugna att bestiga berg för att ta oss fram! Vi kom till ett ställe som kallas för ”vindsberget” så högt upp var vi allt! Upp och ner, upp och ner gick vi. Efter 2 timmars ”Triathlon” kom vi ut där vi hade börjat vår vandring. ”Pheeeew”smiley, tänkte jag.. ”Jag överlevde även denna tokiga strapats”.. Denna dag blev ett triathlonlopp bestående av: gång, simning och bergsklättring! Nu börjar jag äntligen bli torr om fötterna så det verkar som att det är dags att gå ut och bli lite blöt om dom igen… smiley
Har jag sagt att jag gillar sommaren!?!?!smiley

NU: Jag på Gotland, Augusti 2010, en mogen dam.smiley
DÅ: En tokig liten bustjej var jag, April 2006smiley

//Alicesmiley